Over ons

Lage prijs

telefoonsimpel.nl heeft als doel om de Nederlandse consument te laten genieten van de nieuwe technologische innovaties op het gebied van smartphones. Vroeger kostte een goede en degelijke smartphone met een snelle processor en goede camera honderden euro’s. Als je daar nog een beetje een leuke opslagcapaciteit bij wilde, liepen de kosten al gauw tegen de duizend euro. Dat is nu verleden tijd! Met telefoonsimpel hebt u een snelle en degelijke telefoon tegen een zeer scherpe prijs.

Kopiëren

Dit is mogelijk doordat onze leveranciers de goede kneepjes van het produceren van kwalitatief goede telefoons helemaal onder de knie hebben. Zij hebben simpelweg de telefoons die nu breed in de markt gevestigd zijn uit elkaar gehaald en gekopieerd. Hierdoor zijn er amper R&D (onderzoek en ontwikkelkosten) waardoor wij deze toptoestellen tegen deze prijzen kunnen aanbieden.

Verbeteren

Maar wij gaan een stapje verder. Niet alleen zitten alle componenten voor een razendsnelle en mooi ontworpen telefoon in onze modellen, ze zijn voorzien van een gigantische accu! telefoonsimpel biedt de oplossing voor slechte batterijen. Veel mensen vinden het vervelend dat zij hun telefoon vaak moeten opladen, ook dat behoort tot het verleden. De accucapaciteit van onze gemiddelde toestel is 6000 milliampère. Ter vergelijking Samsung Galaxy S8 = 3000 milliampère, IPhone 8 = 1821 milliampère. Dat is dus twee en drie keer zoveel! Telefoons van telefoonsimpel.nl worden standaard geleverd met een adapter om de telefoon als powerbank te kunnen gebruiken voor het opladen van al uw randapparatuur. Standaard wordt tevens een beschermcover en een screenprotector geleverd zodat uw telefoon altijd krasvrij blijft.

Voor een duidelijk overzicht van de prestaties van onze telefoons ten opzichte van de concurrent Klik hier.

Nederlands gecertificeerd

Onze leveranciers ontwikkelen modellen die geschikt zijn voor de Nederlandse markt. U loopt bij ons niet het risico dat u een buitenlands model in handen krijgt die niet voldoet aan de wet en regelgeving op het gebied van telecommunicatie. Ook zijn de chips en sensoren bestemd voor de Nederlandse markt dus hoeft u niet bang te zijn dat u hier geen netwerkontvangst heeft.

Geen BKR

Tegenwoordig financieren mensen een telefoon via hun mobiele aanbieder waardoor ze een BKR registratie krijgen. Dit maakt het lastiger om aanvragen te doen voor hypotheken en andere leningen. Bij telefoonsimpel betaalt u eenmalig een bedrag voor een zeer goed product en heeft u geen verdere maandelijkse kosten en schulden.

Service

Wij staan garant voor goede service! Ons team is door de weeks voor u beschikbaar voor al uw vragen rondom uw toestel en leveringsvoorwaarde. Niet goed = Geld terug