Waarom telefoonsimpel?

  • telefoonsimpel vindt dat de smartphonemarkt helemaal gek is geworden. Natuurlijk gebruiken we onze smartphone iedere dag en betaal je voor het gebruiksgemak en het design. Maar als je kijkt naar de prijzen die Apple en Samsung hanteren voor hun smartphones, dan betaal je daar wel heel erg veel voor het merk.

 

  • telefoonsimpel biedt daarom smartphones van hoogwaardige kwaliteit die vergelijkbaar is aan een IPhone en Samsung, maar dan voor een eerlijke prijs.

 

  • De smartphones die wij aanbieden draaien op stock Android en worden altijd voorzien van de nieuwste updates. Dit houdt in dat de Smartphones iedere update die voor Android beschikbaar komt zal kunnen installeren. Telefoons van bijvoorbeeld Samsung kunnen na verloop van tijd niet meer worden geupdate, omdat Samsung wil dat je een nieuw model van hun koopt. Ze maken daarom simpelweg de toestellen zo, dat je de telefoon na ongeveer 2 jaar niet meer kan voorzien van nieuwe updates waardoor deze kwetsbaar worden voor virussen en hackers. Dit is bij onze toestellen dus niet het geval!

 

  • Bij het afsluiten van huidige abonnementen met een iphone of Samsung loop je risico op een BKR-registratie. Het afsluiten van een telefoonabonnement waarbij het toestel duurder is dan €250, wordt tegenwoordig gezien als een lening en resulteert in een BKR-registratie. Deze registratie zorgt er voor dat je meteen op scherp staat bij partijen die een lening kunnen verstrekken. Een BKR registratie zorgt er voor dat je veel minder geld kan lenen en dus bijvoorbeeld een veel lagere hypotheek kan aanvragen. Een BKR registratie is heel lastig om weg te krijgen. Zelfs jaren nadat de lening is afgelost kan de BKR-registratie op je naam blijven staan waardoor je er nog veel last van kan hebben. Er zijn partijen die beweren een BKR-registratie te kunnen verwijderen, maar dit kost vaak veel geld en de vraag is maar of de registratie ook daadwerkelijk goed is verwijderd.

 

  • Koop daarom bij ons goedkoop een los toestel en kies zelf je Sim Only abonnement!

 

  • Nog niet overtuigd? Test het zelf!